Forduljon hozzánk a +36 (30) 514-5387‬-es számon (Viberen is hívható), vagy küldjön üzenetet!

Autó vásárlás forgalomból kivonással

Kiöregedett, üzemképtelen vagy csak átmenetileg használaton kívüli autójára miért fizetne a kötelező költségeket, mint a biztosítás, adó, ha gyorsan, egyszerűen a forgalomból kivonással pénzt spórolhat meg magának. Egy sérült, rozsdás autó a kertben, telephelyen nem szép látvány. Ne nézegesse tovább! Cégünk a forgalomból kivonás bonyolult folyamata mellett a gépjármű díjmentes elszállítását is vállalja.

Forgalomból kivonás

Miért válassza a forgalomból való kivonást?

Legyen szó idős, roncsolt, műszakilag üzemképtelen autóról vagy csupán átmenetileg használaton kívüli gépjárműről, rengeteg költséggel jár a fenntartása. Sokszor évekig fizetik a tulajdonosok a kötelező felelősség-biztosítást, súlyadót úgy, hogy az autóval egy métert nem tesznek meg. Így szép lassan jelentős összeget veszítenek el pénztárcájukból ahelyett, hogy egy pillanat alatt megszabadulnának ettől a tehertől. Több éve sikeresen működő cégünkkel egy jól kidolgozott dokumentációs rendszerrel gyors ügyintézést biztosítunk azon Ügyfeleink számára, akik autójuk forgalomból való kivonásával bíznak meg minket. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi mindent megoldunk maga helyett.

Autó vásárlás forgalomból való kivonássalBontásra ítélt autó kivonása forgalomból

Forgalomból való kivonás rövid idő alatt, ügyintézési procedúra nélkül

Cégünk az mellett, hogy sérült, roncs vagy  üzemképtelen autóját díjmentesen elszállítja a megadott helyszínről, garantálja, hogy mentesíti Önt minden olyan bonyodalomtól, ami a forgalomból való kivonással járhat. Így Önnek nem kell a hivatali dolgok miatt szabadságra menni, hosszú sorokat kivárnia, végeláthatatlan papírmunkát végeznie. Időt és energiát spórolunk meg Önnek.

Milyen feladattal jár gépjárműve kivonatása a forgalomból?

Ha minket választ, akkor Ön minimális időráfordítással megússza. Nincs más feladata, mint felkeresni minket valamelyik elérhetőségünkön, megadnia személyes adatai, így személyazonosságot igazoló valamely igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, cégautó esetén három hónapnál nem régebbi cégkivonat, valamint autója papírjai fénymásolatát. Ezek alapján rövid idő alatt elkészítjük a szükséges dokumentációt, aminek aláírása után a többi ügyintézést már mi intézzük el. Ha a forgalomból kivonás ilyen egyszerű formáját szeretné választani, cégünk az Ön rendelkezésére áll.

Forgalomból kivonás öreg jármű esetén

Ha meg szeretne szabadulni öreg autójától, de a magas életkora miatt már nincs értéke a piacon, érdemes elgondolkodni a forgalomból kivonás lehetőségén. Hiába megfelelő a műszaki állapota, üzemképes az autó, ha Önnél csak a helyet foglalja az udvarban, a telephelyen, eladni viszont nem tudja, és még a kötelező költségeket is fizeti rá. Ilyen esetben keressen minket, és bízza ránk a forgalomból kivonás ügyintézését. Mi ezt megbízhatóan, gyorsan, egyszerűen megoldjuk maga helyett.

Autó forgalomból való kivonása

Forgalomból kivonás roncsolt, törött, üzemképtelen gépjármű esetén

Korábbi sérülés, karambol miatt egy törött, roncsolt autó csúfítja udvarát? Műszaki meghibásodás miatt üzemképtelen gépjárműve csak a helyet foglalja? A javíttatási költségek már többe kerülnének, mint maga az autó értéke? És még a biztosítást, adót is fizeti rá? Szabaduljon meg a fölöslegessé vált gépjárműtől, és inkább maradjon pénztárcájában a díjakra kifizetett összeg. Cégünk a forgalomból való kivonás összes papírmunkáját és ügyintézési procedúráját átvállalja Öntől. Így mentesül minden bonyodalomtól, pénzt, időt és energiát spórol meg. Ez mellett szükség esetén autóját díjmentesen elszállítjuk a megadott helyszínről. Keress ügyfélszolgálatunkat, és válassz a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást!

Forduljon hozzánk a +36 (30) 514-5387‬-es számon (Viberen is hívható), vagy küldjön üzenetet!

Készpénzes autó felvásárlás

Autó felvásárlás


Korrekt áron, készpénz fizetés azonnal!


Tovább

Forgalomból kivonás

Forgalomból való kivonás


Ne bajlódjon vele, megoldjuk Ön helyett!


Tovább

Idős autó felvásárlás

Idős autó felvásárlás


Megszabadítjuk, elszállítjuk idő autóját!


Tovább